Szolgáltatások  

A legjobb helyen jársz, ha bármelyikre igennel tudtál válaszolni. Az extremvitorlazas.hu folyamatosan azon dolgozik, hogy felejthetetlen élményt okozzon kollegáknak, családtagoknak, baráti társaságoknak. Mivel mindenki más, minden közösség más és más, ezért nem standard programokat kínálunk, hanem az elképzelések megosztása után egyedi megoldásokat ajánlunk.

vitorlás csapatépítés

Vitorlás csapatépítés

A legjobb helyen jársz, ha egy izgalmas csapatépítésre vágysz. Gyönyörű helyen, a Balatonon; extra élmény azoknak, akik vitorlával szeretnék összekovácsolni a csapatotokat. Munkatársaknak, barátoknak és családoknak egyaránt ajánljuk balatoni vitorlás csapatprogramunkat. Válassz hajóink közül, vagy oszd meg velünk egyedi igényed és mi leszervezzük, hogy aztán évek múlva is mindenki ezt a napot elmelgesse és mosolyt csalva az arcokra emlékezzen.

tovább...

versenyvitorlázás

Versenyvitorlázás

Azt gondolod csak sok éves tapasztalattal élheted ád a bajnokok izgalmakkal teli versenyeit? Készülődés, adrenalin, kiélezett harc a győzelemért, ahol az élmény a legélvezetesebb rész. Itt a lehetőség! Szólj barátaidnak és jelentkezz, hogy ott lehessetek a tapasztalt hajósok legénységében!

tovább...

Kiegészítő csapatépítő programok

Kiegészítő programok

Szeretnél egy egész napos vagy akár hétvégés programot szervezni? Legyen szó közös ebédről, vacsoráról, amit egy hangulatos balatoni étteremben fogyasztanátok el vagy közösen bográcsozva. Ez még mind nem elég? Megnyugtatunk nem fogytunk ki az ötletekből: quad, helikopter, borkostolás....

tovább...

Üzenet küldése

Kapcsolat +36-70-866-9066
info@extremvitorlazas.hu
Kikötő
Hajógyári Kikötő Balatonfüred, Tihanyi mű út 1, 8230Üzenet küldéseKapcsolat


Telefonszám
+36-70-866-9066
Kikötő
Cím: Hajógyári Kikötő Balatonfüred
Balatonfüred, Tihanyi műút, 8230

Email
info@extremvitorlazas.hu